Överför LEI kod på 2 minuter

Vi är 50% billigare än den största aktören på marknaden.

Överföring kan ta upp till 7 dagar att genomföra men koden är aktiv under hela processen.
Det enda du behöver göra är att förnya idag – resten tar vi hand om.

Så överför du LEI-nummer

ansök om överföring av LEI

Ansök om överföring av LEI

Ansök om överföring av LEI (GRATIS) eller välj att både överföra- och förnya LEI.

betala och validera

Din ansökan bearbetas

LEI Registrering bearbetar din ansökan och överför ditt LEI-nummer vilket kan ta upp till 7 dagar.

bekräftelse av överföring

Bekräftelse av överföring

Du får en bekräftelse när ditt LEI-nummer förts över till oss.

Överföra LEI nummer

Alla juridiska personer som innehar ett LEI nummer har rätt att flytta sin LEI kod till en annan leverantör. En LEI är flyttningsbar för att du som innehavare ska kunna få den service och kvalitet som du önskar. Flyttningsprocessen mellan två tjänsteleverantörer är alltid gratis. En vanlig orsak till varför man vill flytta sin LEI kod är för att man anser att nuvarande utgivare är för dyr.

Överför LEI kod GRATIS

Hos oss på Leiregister.se kan du överföra LEI kod gratis. Genom att föra över din LEI kod till oss kan du spara stora summor varje år. Har du idag ditt LEI nummer hos den största aktören i Sverige så kan du tjäna 50% på att byta till oss. Överföringen sköter vi dessutom helt kostnadsfritt. Många av de ledande tjänsteleverantörerna av LEI i Sverige tar ett betydligt högre pris än nödvändigt för registrering- och förnyelse av LEI Kod idag. Dessutom får du som kund ofta betala GLEIF-avgiften utöver tjänsteleverantörens pris. Så är inte fallet hos oss på Leiregister.se. Här ingår alla avgifter när du registrerar eller förnyar din LEI Kod.

En vanlig missuppfattning bland företag och privatpersoner är att LEI-koden har ett universalt pris. Så är inte fallet. Det är upp till varje tjänsteleverantör att avgöra vilket pris man vill ta ut för en LEI registrering. Den enda avgift som är universell är GLEIF-avgiften som ligger runt 100 kr. Resterande summa är vad tjänsteleverantören tar ut för att sköta administreringen av LEI-numret. Med denna vetskap är det lätt att inse att många aktörer på marknaden tar ut ett riktigt överpris för registrering- och förnyelse av LEI-kod. Detta anser inte vi vara sjysst och vi på Leiregister.se vill därför ge dig möjlighet att registrera LEI till ett skäligt pris. Om du tycker detsamma så kan du använda formuläret ovan för att överföra LEI och låta oss hantera administreringen istället.

Frågor & Svar

Du överför LEI genom att använda dig av formuläret ovan. Skriv in ditt firmanamn eller LEI Kod samt uppgifter om ditt företag och skicka sedan in din ansökan.

En LEI-överföring kan ta upp till sju dagar.

Nej, det är gratis att överföra LEI hos oss. Väljer du däremot att förlänga din LEI Kod samtidigt så betalar du för själva förlängningen.

För att vi är 50% billigare än den ledande nordiska aktören.

Ja, du väljer själv om du både vill överföra och förlänga LEI eller om du enbart byta tjänsteleverantör.

50% billigare än konkurrenten

Via Leiregister.se kan du registrera LEI-kod till hälften av det pris som den största konkurrenten tar ut. Är du trött på att betala hutlösa priser för din LEI så rekommenderar vi dig att överföra din LEI Kod till oss redan idag. Överföringen är helt kostnadsfri och tar bara 7 dagar.

Vad ingår i kostnaden?

Väljer du att enbart överföra ett LEI-nummer till oss så kostar detta ingenting. Väljer du däremot att förnya din LEI-kod i samband med flytten så betalar du en sedvanlig förnyelseavgift. Här på Leiregister.se tar vi ut samma pris för registrering och förnyelse och vi är alltid transparenta med prissättningen. När du förnyar din LEI-kod via oss så ingår samtliga avgifter. Detta till skillnad mot hur det fungerar om du vänder dig till den största konkurrenten som adderar GLEIF-avgiften till sitt pris. Den enda kostnaden som kan tillkomma när du överför och förnyar din LEI-kod här på LEI Registrering är moms.

Vi erbjuder en av marknadens billigaste pris för LEI. Billigast kommer du undan om du väljer att förnya din LEI för flera år i taget. Väljer du att överföra din LEI-kod till oss så kan du förnya din LEI-kod för så lite som 550 kr per år + moms.