LEI Priser

Vi använder oss av registreringsagenten LEI Register™ som erbjuder en av marknadens lägsta LEI Priser.
Kostnad för LEI registrering varierar beroende på hur många år du registrerar. Registrerar du för 5 år betalar du endast 530kr/år + moms.
Detta pris tål att jämföras med andra ledande aktörer på marknaden. Priser för registrering av LEI är detsamma som för förnyelse av LEI.
Gör din registrering innan 16:00 och få din LEI-kod redan samma dag!

LEI 1 år 680 kr

680 kr + moms / år

LEI 3 år 1695 kr

565 kr + moms / år

LEI 5 år 2650 kr

530 kr + moms / år

Kostnad för LEI

Ovan kan du se vilka kostnader som gäller för den som vill registrera LEI Kod via Leiregister.se. Priserna som presenteras inkluderar inte moms. Således tillkommer moms om du inte har något giltigt EU-momsnummer. Detta enligt tillämpningen av omvänd skattskyldighet.

Priserna ovan inkluderar både ansökan- och registreringsavgift av LEI. Således ingår alla avgifter när du registrerar eller förnyar LEI-kod via oss. Även den avgift som GLEIF tar ut på $11/år. Detta är något du bör ha i åtanke när du jämför våra priser med priser från andra tjänsteleverantörer. Vi vågar påstå att den tjänst för registrering av LEI som vi marknadsför är en av marknadens billigaste. Utöver billig LEI kostnad garanterar vi även snabb och enkel registrering av LEI.

Så betalar du för LEI

LEI Registrering erbjuder flera olika metoder för betalning av LEI. För närvarande accepterar man följande betalningsmetoder:

  • VISA
  • Mastercard
  • American Express
  • Bankgiro
  • Trustly
  • PayPal

Om du skulle uppleva några problem i samband med att du betalar för din LEI registrering så kan du kontakta oss på info@leiregister.se. Vi kan även ge dig en proformafaktura i det fall inte kortbetalning skulle fungera.

Registrering- och förnyelseavgift

Är det första gången du registrerar en LEI-kod för ditt företag eller din organisation så betalar du en registreringsavgift enligt prislistan som presenteras ovan. Avgiften täcker registrering av LEI för ett år. Du kan däremot välja att registrera LEI-kod för både 3 och 5 år på en gång. Gör du detta så kommer vi årligen att sköta förnyelse av din LEI-kod under hela den period som du betalt för. Detta sparar dig tid och arbete då du inte själv behöver tänka på att förnya din LEI-kod varje år. En annan fördel med att registrera LEI Kod för flera år i rad är att du får ett förmånligare pris. Genom att registrera en LEI-kod för 5 år istället för 1 år gör att du sparar 150 kr per år.

Priserna som återfinns på vår hemsida gäller även vid förnyelse av LEI. Du betalar alltså samma kostnad vare sig det gäller registrering eller förnyelse. Så ser det ut hos de flesta tjänsteleverantörer på marknaden.

Kostnad för förnyelse av LEI

Hos oss betalar du alltid samma låga pris oavsett om du tänkt registrera- eller förnya LEI. Vid förnyelse av LEI-kod gäller samma priser som vid registrering. Du kan alltså förnya LEI Kod från 530 kr/år genom att använda dig av formuläret här på Leiregister.se. Om du idag har en annan tjänsteleverantör av LEI kan du via vårt formulär välja att överföra denna till oss.

LEI 1 år 680 kr

680 kr + moms / år

LEI 3 år 1695 kr

565 kr + moms / år

LEI 5 år 2650 kr

530 kr + moms / år