Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss så kan du med fördel använda det kontaktformulär som återfinns nedan. Du kan även skicka ett mail direkt till oss på info@leiregister.se. För frågor om pågående LEI registrering eller ärenden som rör din registrering hänvisar vi dig till LEI Register™ vars tjänst vi marknadsför.

För frågor om vilka företag, organisationer och föreningar som omfattas av regelverket kan du läsa mer om i vår guide om LEI för olika juridiska personer. Du kan även läsa mer om varför banken kräver LEI här.

Om Leiregister.se

Leiregister.se är LEI-tjänsteleverantör som syftar till att göra det lättare för företag och andra juridiska personer att registrera LEI Kod. På Leiregister.se tillhandahåller vi en tjänst för LEI registrering som kommer från LEI Register™. Detta är en tjänsteleverantör för den ackrediterade LEI utgivaren RapidLEI. Leiregister.se är således ingen tjänsteleverantör eller LOU utan marknadsför enbart en tjänst för LEI registrering, förnyelse av LEI och överföring av LEI.

Leiregister.se ägs och drivs av det svenska företaget 7 Out Media AB med organisationsnummer 559197-2335. 7 Out Media AB erhåller provision från LEI Register™ för varje genomförd LEI registrering.

Ansvarsfrihet

Vår strävan med Leiregister.se är att bidra med en så bra plattform för registrering av LEI-nummer som möjligt. Vi strävar även efter att vara en informationsbank för den som vill veta mer om LEI Kod och vad det innebär. Eftersom vi själva inte är någon tjänsteleverantör av LEI-koder så friskriver vi oss allt ansvar rörande registrering av LEI-koder. Vidare reserverar vi oss för eventuella felskrivningar eller faktafel som kan förekomma på webbplatsen. Trots detta är vårt högsta mål alltid att all information som presenteras på webbplatsen ska vara korrekt och bidra till en bättre kunskap om LEI-koder och LEI registrering.

Kontaktuppgifter

Leiregister.se
7 Out Media AB
Norra Kungsgatan 14
371 33 Karlskrona

Org.nr: 559197-2335

support: info@leiregister.se
information: info@7outmedia.se
telefon: 08-678 37 10