LEI integration med Fortnox

Genom LEI Registrerings integration med Fortnox automatiseras din registrering- och förnyelse av LEI kod. När det är dags att registrera LEI slipper du själv fylla i alla uppgifter. Vi har kopplat samman systemen så att dina företagsuppgifter från Fortnox följer med in i registreringen. På så sätt kan du smidigt och snabbt registrera- och förnya lei kod till en av marknadens billigaste priser.

Fortnox

Fördelar med integration till Fortnox

Automatisering av LEI

Den främsta fördelen med LEI Registrerings integration till Fortnox är att registreringen av lei kod automatiseras. Dina uppgifter följer med från Fortnox vilket gör registreringen både snabbare och smidigare.

Automatisering av LEI

Påminnelser

Genom ett medgivande från dig kan vi påminna dig i god tid innan det är dags att förnya din LEI. På så sätt riskerar du aldrig att ditt LEI nummer ska bli inaktivt.

Påminnelse om förnyelse

Pris

Genom integrationen får du tillgång till en av marknadens billigaste priser för LEI registrering och LEI förnyelse. Du betalar hälften mot vad du skulle gjort om du vänt dig till den marknadsledande aktören.

Spara pengar

Byt leverantör

Har du tröttnat på att betala för mycket för din LEI kod? I sånna fall kan du via integreringen byta leverantör till oss. Överföring av LEI slutförs inom 7 dagar.

Byt leverantör

Så fungerar kopplingen mellan LEI Registrering och Fortnox

Är du användare av Fortnox idag så krävs det inget annat konto för att du ska kunna ta del av den automatiserade LEI-registreringen. Via kopplingen med Fortnox inhämtar vi automatiskt de företagsuppgifter som behövs för att du ska kunna slutföra en registrering av lei kod. Registreringsprocessen snabbas upp och tar därför bara någon minut att genomföra.

Ansöker du om LEI innan 16:00 så får du din kod samma dag. Koden är giltig under ett år innan det är dags att förnya LEI. Vi kontaktar dig i god tid innan det är dags för förnyelse. Genom kopplingen med Fortnox har du även möjlighet att både förnya och överföra LEI kod. Du kan alltså smidigt byta leverantör till oss om du är trött på att betala för mycket för din lei kod.

Fortnox

Detta är LEI Register

Detta är LEI Registrering

LEI Registrering är en svensk tjänst för registrering, förnyelse och överföring av lei kod. Genom en teknisk lösning från registreringsagenten LEI Register™ kan vi erbjuda LEI registrering från den ackrediterade utgivaren RapidLEI. Vårt mål är att tillhandahålla den snabbaste och billigaste registreringen av lei kod i Norden. Varumärket LEI Registrering ägs och drivs av det svenska aktiebolaget 7 Out Media. Bolagets fokus ligger på att generera leads och sales via digitala plattformar.


Detta är Fortnox

Fortnox erbjuder en molnbaserad plattform för bokföring och annan ekonomisk administration. Genom Fortnox plattform kan småföretagare, skolor och redovisningsbyråer hantera sin administration på ett smart och effektivt sätt. Man erbjuder branschspecifika lösningar och har program för bokföring, löner, fakturering och mycket mer. Vill du veta mer om hur Fortnox kan underlätta för dig så kan du läsa mer på www.fortnox.se.

detta är Fortnox